Huoneistot

Aallonkodin huoneistot on suunniteltu viihtyisää asumista varten. Huoneistokoot vaihtelevat kompakteista yksiöistä aina kahden makuuhuoneen kattohuoneistoihin. Huoneistoista löytyy nykyaikaisen kodin varustelu ja asumisen käytännöllisyys. Sisustus on skandinaavista ja selkeälinjaista. Suurimpien huoneistojen nimet juontavat juurensa Aallonkodin kulttuuririkkaasta sijainnista Finlandiapuiston näköalapaikalla. Huoneistovarusteluun kuuluu mm.:

 

  • Kalustettu terassi
  • Taulu TV
  • WIFI
  • Kattava astiasto
  • Pölynimuri
  • Pyykinpesukone
  • Silityslauta ja –rauta

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Studio

35 m2 + terassi

 

Tilava, selkeä ja säilytysratkaisuiltaan tehokas Studio on loistava vaihtoehto pienen asunnon tarpeessa. Puiston yli kaupunkiin avautuva lasitettu terassi lisää väljyyttä valoisaan huoneistoon. Yksiö sopii omaa rauhaa arvostavalle loma- ja liikematkailijalle.

 

 

 
360

 

Kaksio

50 m2 + terassi   Kaksiossa on olohuoneesta erillinen makuuhuone säilytystiloineen. Keittiö on avara ja sen varustelu käytännöllinen vaativaakin ruuanlaittoa ajatellen. Huoneiston ovelta avautuu näkymä Finlandiapuistoon. Huoneiston käytännöllinen kalustus ja ainutlaatuiset maisemat vastaavat moneen eri tarpeeseen.

 

360

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4

Kolmio

77 m2 + terassi

 

Kolmiossa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja kahteen vastakkaiseen ilmansuuntaan avautuvat näkymät. Makuuhuoneet sijaitsevat yleisestä oleskelutilasta erillään huoneiston pohjoispäädyssä. Toisessa makuuhuoneista on kolmen henkilön nukuttava kerrossänky. Lähes lattiaan asti ulottuvat ikkunat lisäävät huoneiston valoisuutta. Huoneiston pohjaratkaisussa on tilaa ja käyttömukavuutta moneen tarpeeseen.

 

 

360

Sibelius

77 m2 + terassi   Avara puistomaisema ja lasitettu terassi tekevät huoneistosta entistäkin avaramman. Kaksi makuuhuonetta jäsentyvät erilleen huoneiston vastakkaisiin kulmiin. Laadukkaat sisustusmateriaalit ja yhtenäinen pohjaratkaisu luovat tasapainoisen kokonaisuuden.

 

360

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Hymn Penthouse

93 m2 + terassi

 

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta jäsennettynä oleskelutilasta erilleen. Olohuoneesta ja keittiöstä on uloskäynnit suurelle terassille.
Oma sauna sekä sisä- ja ulkotulisijat lisäävät huoneiston arvokkuutta. Laadukkaat sisustuselementit ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat ylellisen kokonaisuuden.

 

 

 

360

 

 

Finlandia Penthouse

110 m2 + terassi   Suurimmasta huoneistosta avautuu ainutlaatuinen maisema Finlandiatalolle ja Töölönlahdelle. Monipuoliset ja laadukkaat sisustusmateriaalit, kodinkoneet ja kalustus viimeistelevät asunnon yksilöllisen ilmeen. Huoneiston omasta saunasta avautuu näkymä puistoon ja kaupunkiin. Yhtenäinen avokeittiö ja oleskelutila sekä rakennuksen kulmaan sijoittuva ulkotulisija tekevät huoneiston tunnelmasta yksilöllisen.

 

360

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9