Näin asut Aallonkodissa

Alusta asti on tavoitteena ollut ensiluokkaisen majoituskokemuksen tarjoaminen perheyrityksen resursseilla. Aallonkodin jokainen huoneisto on ainutlaatuinen. Huoneistoissa on käytetty eri sisustuselementtejä ja sävyjä luomaan jokaiselle huoneistolle yksilöllinen tunnelma ja viihtyisä kokonaisuus. Kotimaisuus ja skandinaavinen suunnittelu näkyy niin huoneistojen varustelussa ja kalustuksessa kuin ikkunoista avautuvassa kulttuurimaisemassa. Haluamme sinun tuntevan olosi lämpimästi tervetulleeksi. Tätä kokemusta tekemässä ovat ystävällinen ja avulias henkilökunta, moneen tarpeeseen mukautuvat huoneistot ja kokonaisvaltainen kodin varustus.

 

Tervetuloa viihtymään Aallonkotiin!

Saapuminen ja vastaanotto

Matka Aallonkotiin on mutkaton ja kulkuyhteydet ovat kattavat keskeisen sijaintimme vuoksi Helsingin ytimessä. Lentokentältä matka hotellille taittuu alle puolessa tunnissa ja Helsingin päärautatieasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Vastaanotto Aallonkodin toimistossa on henkilökohtaista ja ystävällistä. Vastaanoton yhteydessä voit esittää toivomuksia majoitukseen liittyen sekä keskustella tulevien päivien suunnitelmista ja saada vinkkejä nähtävyyksistä. Oman ajoneuvon pysäköinti on mahdollista lisämaksusta rakennuksen kellarissa, johon tarvittavan avaimen ja ohjeistuksen saat vastaanoton yhteydessä.

Palvelut

Tyypillisestä huoneistohotellista poiketen voi Aallonkodissa nauttia lukuisista eri palveluista. Oli toiveena sitten aamiainen huoneeseen, löylyt saunan lauteilla päivän päätteeksi, päivittäinen siivous ja lakanoiden vaihto tai apu juoksevien asioiden hoidossa – Aallonkodissa palvelu on osa kokonaisuutta. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa toiveissa. Alla on lueteltuna tyypillisiä lisäpalveluita, jotka tekevät majoituksesta entistä nautinnollisempaa ja helpompaa.

 

  • Parkkipaikka
  • Aamiainen
  • Catering-palvelut
  • Siivous
  • Sauna
  • Matkalaukkujen varastointi

 

Emma

Sisustussuunnittelijan tervehdys

Toteuttamiani projekteja leimaa käytännöllisyys, kauneus ja ajattomuus. Nämä suunnittelun perusajatukset ja laadukkaiden sisustusmateriaalien käyttö ovat läsnä myös Aallonkodin huoneistojen toteutuksissa. Arvostan ratkaisuja, jossa rakennettu ympäristö, itse arkkitehtuuri ja sisätila ovat muotokieleltään ja väreiltään sopusoinnussa.

 

Huoneistojen selkeälinjainen sisustustyyli on helposti ymmärrettävää ja lähestyttävää. Vaaleat pinnat heijastavat valoa ja tilan tuntua lisäävät myös huonekalujen harkittu sijoittelu. Suurista ikkunoista aukeavat upeat maisemat avarina läpi viihtyisien terassien. Aallonkodin rauhallinen ja kodinomainen tunnelma on konstailematonta, ymmärrettävissä ilman sanoja. Huoneisto mukautuu ja antaa tilaa itse asukkaille. Aallonkodin huoneistot on suunniteltu Teille sydämellä, ja ne on tehty leppoisaa asumista ja viihtymistä varten, tervetuloa kotiin!

 

Marianne Sundell, sisustusarkkitehti

Marianne 2